Categorie├źn
Geen categorie

Nadenken

Ik heb al een tijdje niets meer gedaan met mijn site. Het afgelopen jaar ben ik vooral bezig geweest met nadenken over wat ik nou precies wil met dit project en waar ik mijn tijd in wil steken. Daar ben ik zeker nog niet over uit, maar wel ben ik tot de conclusie gekomen dat ik er met alleen nadenken niet kom.

De komende tijd ga ik proberen om mijn nieuwsgierigheid te volgen om zo te ontdekken wat ik wil doen. Een van de dingen die steeds maar terugkomt is dat ik programmeren interessant vind. Wat me daarin tegenhoud is dat ik geen concreet doel heb om mee aan de gang te gaan. Hopelijk kan ik meer vorm gaan geven gedurende mijn ontdekkingstocht.

De eerste stap is dat ik mezelf weer bekend wil gaan maken met html en zo langzaamaan mijn WordPress site wil vervangen door een zelfgebouwde site. Mijn huidige hosting laat me toe om ook met html aan de gang te gaan, dus tijdelijk staat hier mijn nieuwe pagina: https://nieuw.pieterkleine.nl/.

In de komende tijd zal deze pagina dus langzaam gaan verdwijnen, waarbij ik misschien bepaalde elementen wil behouden, maar misschien wel helemaal niets.