Nu

Geinspireerd door Derek Sivers is dit een pagina waar ik op vertel waar ik op dit moment mee bezig ben. Laatste update: 18-05-2021.

De website

Mijn eerste artikelen staan online. Ik heb nog een redelijke backlog van Engelse artikelen, waarmee ik hoopte een grotere groep van lezers te benaderen. Het gevolg daarvan was juist dat ik mijn gevoel met de pagina kwijtraakte. Daarom schrijf ik nu in het Nederlands. Het bereiken van een hoop mensen is ook helemaal niet zo belangrijk meer voor me, aangezien ik vooral voor mezelf schrijf en ik op deze manier niet beperkt wordt in waar ik over kan schrijven.

Een tijd lang schreef ik iedere week een artikel. Dat is aan de ene kant een goede oefening die mijn creativiteit behoorlijk heeft uitgedaagd, maar het zorgde er aan de andere kant voor dat de artikelen af en toe generiek waren. Ik probeerde kennis te delen, maar die was weinig uniek. Het voelde als interessant doen om de pagina maar te vullen.

Ik wil blijven schrijven en daarbij mijn eigen stem ontwikkelen. Proberen om te schrijven zoals ik praat. Andersom wil ik door te schrijven beter worden in het uiten van mijn gedachten in een gesprek.

Persoonlijk

Ik heb een brede interesse. Ik lees graag over fitness, voeding, koken, personal finance, minimalisme, scheikunde, natuurkunde, filosofie, psychologie, de ruimte, de microcosmos, planten, dingen maken, programmeren en nog veel meer. Langzaam schaaf ik aan mijn productiviteitssysteem (Google Keep) en mijn systeem van lezen, noteren en schrijven met Obsidian.md. Tussendoor schrijf ik gedichten voor @Dichtduo.

Daarnaast heb ik een oude liefde opgepakt met programmeren. De basis in Python is gelegd en ik richt me nu op een stukje data science, Java en Git met Github.